Τμήμα Αγωνιστικής Ιστιοπλοΐας

Για όσους έχουν δίπλωμα ανοικτής θαλάσσης:

Σκοπός του τμήματος είναι η εισαγωγή στην αγωνιστική ιστιοπλοΐα ανοιχτής θάλασσας. Ανάλογα με το είδος των αγώνων που διοργανώνονται δοκιμάζονται όχι μόνο η φυσική κατάσταση και αντοχές κάθε ιστιοπλόου, αλλά και η πνευματική του διαύγεια αφού πρέπει να συνδυάζει ταυτόχρονα πολλαπλούς παράγοντες (άνεμο, θάλασσα, τακτική, ομάδα κ.α.) συχνά εν μέσω έντασης του αγώνα και ιδιαίτερων καιρικών συνθηκών !

Κατά τη διάρκεια των τμημάτων θα έχετε την ευκαιρία να εκπαιδευτείτε, προπονηθείτε και συμμετάσχετε σε αγώνες στη Θεσσαλονίκη με τα σκάφη του Ομίλου. Μετά την παρακολούθηση του τμήματος αγωνιστικής μας, όπου θα λάβετε τις βάσεις για την συμμετοχή σας σε μια αγωνιστική ομάδα, θα σας δώσουμε την ευκαιρία να ενταχθείτε σε άλλα σκάφη ή ομάδες και να συνεχίσετε την μοναδική αυτή εμπειρία όσο …αντέχετε!

Το πρόγραμμα των μαθημάτων είναι δομημένο πάνω στην προπόνηση των αθλητών ιστιοπλόων αλλά και την αγωνιστική δραστηριότητα του σκάφους που ξεκινάει από τα αρχές Απριλίου μέχρι τέλη Νοεμβρίου. Η καινοτομία μας είναι ότι σας δίνουμε την ευκαιρία να μυηθείτε στην αγωνιστική ιστιοπλοΐα σε μια μικτή ομάδα με έμπειρους ιστιοπλόους πρόθυμους να μοιραστούν μαζί σας τις γνώσεις και εμπειρίες τους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μαθημάτων αγωνιστικής σχολής Μαρτίου-Απριλίου 2024 εδώ

Για όσους έχουν τελειώσει αγωνιστική σχολή:

Μπορείτε να παρακολουθείτε δωρεάν στοχευμένα σεμινάρια αγωνιστικής ιστιοπλοΐας που πραγματοποιούνται στον Όμιλο και περιλαμβάνουν:

 • Τριμμάρισμα πανιών
 • Τακτική αγώνα
 • Εξειδικευμένη μετεωρολογία
 • Χρήση ηλεκτρονικών οργάνων και GPS
 • Εκκίνηση αγώνα
 • Αλλαγές ανέμου
 • Προετοιμασία σκάφους για μικρούς και μεγάλους αγώνες

Μπορείτε να συμμετέχετε με ένα συμβολικό κόστος ανά αγώνα στα αγωνιστικά σκάφη του Ομίλου και να δείτε Online όλους τους αγώνες της χρονιάς. Έτσι, επιλέγετε τις ημερομηνίες που σας βολεύουν για να τρέξετε.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 430 211 για περισσότερες πληροφορίες ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

  Τα πεδία με * πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά  Στοιχεία Επικοινωνίας

  ☎️ 231 043 0211

  📧  info@thorc.gr

  Βρείτε μας στον χάρτη